Vida Pellets træpiller

Vida træpiller er kendt for høj energi og høj kvalitet. Vida Pellets er næsten udelukkende fremstillet af deres trærester fra egne savværker og indeholder derfor kun rene træfibre uden diverse tilsætningsstoffer. Det giver dig som kunde et optimalt biobrændsel, der skåner miljøet bedst muligt. Vida Pellets træpiller efterlader minimal aske hvilket er til gavn for dit pillefyrs holdbarhed. Kvaliteten på Vida træpiller giver også et ensartet energiindhold og træpillerne leveres i håndterlige poser.

God kvalitet på Vida træpiller 6/8 mm

Træpillerne kommer både i 6mm og 8mm, og den høje brændværdi har gjort dem særdeles populære i Danmark. Vida er en svensk producent af træpiller, og du er derfor sikret en høj kvalitet, der lever op til forventningerne. Træpillernes kvalitet gør at de kan bruges til ethvert pillefyr. Kvaliteten tilbydes, uden at der er gået på kompromis med prisen.


Den svenske kvalitet indebærer også et lavt fugtniveau, som bidrager til den bedste forbrænding. Træpillerne er nemme at anvende i de poser, de leveres i. Vi leverer på paller af 52 stk. af hver 16 kg. Vi leverer på Sjælland og i resten af landet - både til kantsten og til døren hvis det ønskes.

Vida træpiller 8mm. 16kg. sække 52x16kg.
Kvalitets træpille produceret i Sverige af svenske råvarer.
Pr. stk. i DKK inkl. moms
2.195,00 DKK
Vida træpiller 6mm. 16kg. sække 52x16kg.
Kvalitets træpille produceret i Sverige af svenske råvarer.
Pr. stk. i DKK inkl. moms
2.195,00 DKK