Heatlets Premium 6/8 mm træpiller

Heatles producerer bæredygtige træpiller i premium kvalitet, så de kan bruges i ethvert hjem. De tilbyder nogle af de bedste træpiller på markedet med høj brændværdi. De er fremstillet af rent nåletræ fra bæredygtige skove, primært af gran og fyr. Kvaliteten er altid den samme, hvilket sikrer dig en problemfri fyring og et altid lavt askeindhold. Det giver en god brændværdi og dermed billigere fyring. En 100% ren bioenergi kan give dig god miljørelateret samvittighed hver gang du fyrer.

Ensartet kvalitet og høj brændværdi

Heatlets Premium træpiller 6/8 mm er velegnet til at alle anlæg, men især større anlæg som stoker- og pillefyr, da brandoverfladen er større. De har nøje udvalgt deres savværker som træet kommer fra. Det sikrer den altid ensartede kvalitet, som indebærer lavt askeindhold på under 0.4% og lavt vandindhold, som dermed bidrager til høj brændværdi og lavt indhold af slagge.

Fragtfrit ved 3 paller Heatlets træpiller

Vi leverer Heatlets træpiller 6/8 mm til hele landet, hvor der er broforbindelse. De kan både leveres til kantsten eller til specifikke lokationer. Vi leverer hurtigt, så bestil nu og forvent dine træpiller allerede fra i morgen på hverdage.

Heatlets træpiller 8mm. 15kg. sække 900kg.
Kvalitets træpille til fyring i træpillefyr.
Pr. stk. i DKK inkl. moms
2.395,00 DKK
Heatlets træpiller 6mm. 15kg. sække 900kg.
Kvalitets træpille til fyring i træpillefyr.
Pr. stk. i DKK inkl. moms
2.395,00 DKK
Heatlets træpiller 6mm. 10kg. sække 480kg.
Kvalitets træpille til fyring i træpillefyr.
Pr. stk. i DKK inkl. moms
1.695,00 DKK